Olen Marjo Raiski (o.s. Päällysaho), koulutukseltani oikeustieteen kandidaatti (OTK), varatuomari (VT). Lisäksi minulla on laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto (LKV) sekä ammatillinen opettajantutkinto. Kaikki koulutukseni olen hankkinut Suomessa, missä olen toiminut vuosia niin juristina kuin opettajana ja myös kiinteistönvälittäjänä.

Espanjassa olen asunut vuodesta 2006 lähtien ja aluksi työskentelin kiinteistönvälittäjänä, sitten kahvilayrittäjänä (asiointitoimisto kahvilan yhteydessä), kunnes syksyllä 2011 ryhdyin työskentelemään yksinomaan asioidenhoitajana/ konsulttina.

Vahvuuksiini kuuluu, että tunnen sekä Suomen että Espanjan lakiasiat ja olen työssäni huomannut, että monen suomalaisen asiat todellakin vaativat molempien maiden lainsäädännön tuntemista. Espanjan vuosieni aikana olen aktiivisesti opiskellut Espanjan lainsäädäntöä, joten vaikka minulta puuttuu espanjalainen tutkinto, se ei tarkoita, ettenkö korkeatasoisen suomalaisen koulutuksen ansiosta olisi pätevä henkilö asioita myös Espanjassa hoitamaan. Olen myös ns. asiainhoitajista ainoa, jolla on juristin tutkinto.