Laki- ja asiointipalvelut

Espanjan Aurinkorannikko vetää suomalaisia puoleensa. Joka vuosi, erityisesti syksyisin tänne Aurinkorannikolla saapuu uusia suomalaisia: lapsiperheitä, vuorotteluvapaalaisia, eläkeläisiä, työnhakijoita ja yrityksen perustamisesta haaveilevia. Joku tulee terveydellisistä syistä, toinen muuten vain, parempaa ilmastoa ja muutosta elämäänsä etsimään.

Yhteistä tulijoille ja täällä jo kauemminkin asuneille on, että käytännön asioiden hoitaminen on monesti haastavampaa ja hitaampaa kuin Suomessa. Vaikka yhteisessä EU:ssa olemmekin, eivät kaikki lait ja käytännöt ole lainkaan samanlaisia. Kieliongelmat ja espanjalainen byrokratia saattavat mutkistaa maahantulijan taivalta ja pahimmillaan aiheuttaa melkoista stressiä.

Suomalaiset ovat tottuneet hoitamaan itse omat asiansa. Suomessa se käykin melko vaivattomasti, mutta Espanjassa monesti kannattaa kääntyä asiantuntevan ja luotettavan asiointitoimiston puoleen. Niin espanjalaisetkin tekevät!

Espanjassa voi kuka tahansa, ammattitaidosta riippumatta, ryhtyä hoitamaan toisten asioita. Niinpä asiointitoimiston valinnassa kannattaa olla huolellinen ja ottaa selvillä asianhoitajan taustoista, koulutuksesta ja työkokemuksesta. Marjo Raiskin koulutus- ja työtaustan voit tarkistaa klikkaamalla yläpalkista kohtaa “Yritysesittely”.

TERVETULOA ASIAKKAAKSEMME!